Jumaat, 28 Disember 2012

Aktiviti Selepas Viva PSM I.

Assalamualaikum.

Aku sebenarnya dah hilang mood nak celebrate settle Viva PSM I lepas apa yang terjadi di >Entri Ini< tapi takkan la semata mata aku sedih aku nak sedihkan kawan kawan aku yang comel comel cute semua tue~ So pergilah ke Seoul Garden seperti yang telah dirancang sebelum start Viva lagi.


Neh rum8 geng shawl :p


Neh rum8 geng tudung bawal :p


The grill yang sangat digilai sangat sampai mengigau ngigau tak sedar dah gigit rum8 sendiri :p


Grill dah on the way nak masak dah, uuu kecur air liur semua, lebih lebih lagi aku yang 2 hari dah tak makan neh -_-


Kesian auntie tue makan sorang sorang. Makanan yang best kan perlu dinikmati bersama sama, kan? The more the merrier right!


Sedap jagung grill neh, sebab perisa perisa perap daging ayam dah melekat dekat grill tersebut menjadikan jagung grill itu berperisa luar biasa, aha.


Memang tema aku la ambik gambar secara zoom muka neh, macam comel sangat kan. Menangis kamera tue bila aku ambik gambar caneh :p


Ini dah second grill pan dah neh, baik pulak adik tue tanya nak tukarkan grill ke? Tetiba rasa berbaloi bayar tax 5 hengget lebih lebih tersebut, aha.


& sejak bila pulak ada keropok moni kat Seoul Garden neh? Nasib baik faveret aku keropok moni sejak sejak faveret makan nasi ayam penyet Bibik neh, aha.


Elna dengan air float serta topping kacang & cornflakes. Ada ke Elna neh sampai sampai je Seoul Garden terus makan eskrem? Konpius aku dengan selera dia.


Ehey candid yang dirancang!


Eleh Lili, pandai dia sebut kimchii, so macam senyum masa orang ambik gambar candid dia, you sneaky Lili! :p


Okay, ini Syu :p


Saja sabotage Nas dengan Elna letak gambar caneh~


Menggila ambik gambar depan Seoul Garden gara gara dalm tue meja dah penuh -_-


Aku pun tak paham apa motif gambar neh :p


Neh pasangan rum8 tudung siria :p


Kitorang lak pasangan rum8 comel cute vogue the vass, miahaha.


The grilled chicken :p


Okay akhiri dengan gambar aku yang comel neh kan, eh suka hati la dah blog aku kan.

So dah habis dah beronok ronok hari neh kan pergi makan sampai Seoul sana kan walaupun Seoul Garden je, esok kena la start bersusah payah -______-"

Gua dah plan apa nak buat, nak jumpa siapa and gua buat semua neh kerana Allah sebab kalau kita ikhlaskan diri buat sesuatu kerana Allah, maka Allah akan ada dibelakang kita. Kalau Allah ada kat belakang kita, ehey siapa berani lawan.

Kawan kawan, doakan gua tau, sayang korang sangat! *group hug*

Thanks for reading this entry!

1 ulasan:

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...