Ahad, 1 Julai 2012

Down memory lane.

Assalamualaikum.

A day before , kawan kawan lame ajak meet up, rindu katenye. Ok, part rindu tuh tipu, tehee. Kawan kawan lama maksudnye, kawan kawan sekolah menengah, yakni kawan kawan zaman muda mudi dulu kala la, wakaka.

& again, kitorang g KB Mall la, tengok mubie, main boling, makan makan fast food sambil habiskan french fries Nadia & Asma. Ok part tengok mubie tuh tipu, mane ade cinema kat Kelantan neh adik kakak oii.

Disebabkan Yana pakai Samsung Galaxy Note, Nadia & Atiey lak pakai Samsung S2, so menggila la aku amik gambar, haha. Cantek kot gambar guna Note & S2 tuh, terutamnya Note la kan, rasa nak je g beli Note tuh 5 bijik, bak kata Asma. Tapi mane mampu babe, silalah sponsor sebijik, tehee *sambil lari lari sorok muka kat bantal*

Hasilnye?






Cik Na & Cik Tiey yang sudi fetched & sent me back, thanks~~

Neh la Mek Niey~

Asma~~
Kena paksa pakai stokin, hahaa
Nadya~~
Cik Biha & Syapik~~

Dambor dambor kredit to Cik Biha , Cik Tiey , Cik Na ,Cik Nadia , Cik Niey yang guna nset mahal mahal ter ! haha.

Seronokla ade nset yang bley amik gambar cantek ! Jeles ! HAha, aku tak men boling, sebab aku takot strike kat the next lane, tehee malu nanti. So keje aku, amik gambar dengan kamera orang, and duduk duduk sambil pegang jaket syafiq, haha.

Anyway, it was fun guys. Let's do it again some other time. :DD


Dah?
Kbaii.

4 ulasan:

  1. oyeah....da kuar muka aku lam blog mg...ln kali nk byk2 gmbar ag kuar..he3

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, len X kena amik gambar byk2 ag,haha

      Padam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...