Rabu, 24 April 2013

Tips Kalau Terbeli Dress Kurang Panjang

Assalamualaikum :D

Okay hari neh rasa nak tulis pasal tips. Fikir fikir fikir, keluar lah idea macam neh, mihmihmih.


Inilah dia image kita hari neh. Buat entri cenggineh, saja nak buat entri OOTD pergi kelas hari neh sekali :3


Letak la sekali gambar candid, mihmihmih.

Yang hijau army tue je dress nya, panjang dalam 113cm, kakak kita bagi. Masa beliau beli dress tue, model yang pakai tue pakai, tutup kaki, maksudnya panjang la, bukan steng macam gua pakai neh. Owh by the way, yang warna orange tue skirt, bukan part of the dress. Ahah. Itulah trick dia.

Kalau korang jadi macam kes kakak gua tertipu dengan dress steng yang model dalam gambar pakai nampak panjang, senang je nak settle. Tayah nak buang ke, jual ke apa.

Buat macam gua, mihmihmih.

Pakai dress tersebut dengan skirt, mihmihmih. Ilusi dia akan jadi macam dress yang 2 layer, setuju tak? Okay boleh scroll atas tengok gambar balik :p Stylish as well as sopan serta menutup aurat. Bukan membalut aurat tau :3

Nak pakai dengan seluar pun boleh, tapi kalau dengan seluar, nanti nampak sangat tersalah beli dress tak cukup inci. Nanti orang dok tanya tanya, eh awak beli dress tersalah saiz eh? Kesiannya kat awak, ha gitu.

Okaylah sekian tips untuk hari neh :D

p/s : hari neh pergi collect questionnaires kat JKR Nusajaya lepas kelas financial :p


Thanks Didi bawak kita pergi sana, & thanks Nasibah ikot sekali, mihmihmih.


Thanks for reading this entry!

3 ulasan:

  1. hehe.samelah kite.
    myra pun selalu wt cmtu.
    perhaps,ianya nmpak lagi comel and kite boleh main banyak warna kan =D

    BalasPadam
  2. kakak nie kreatif ehh . Stylish laa . Best !

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...