Ahad, 14 April 2013

The Trending : Gwiyomi.

Assalamualaikum~

Kita dah practically siap draft thesis kita~

Dari semalam dok cakap nak print, tapi cakap tinggal cakap jela kan :p

Gua tungguuuuuu sampai thesis neh siap, baru gua nak bukak video Gwiyomi neh. Trending benor kat merata rata tempat. Last sekali gua tengok, Shikin yang ala ala nak try buat Gwiyomi semalam, hihik :")


Gwiyomi = seorang yang comel / arnab yang comel


 Yang neh pulak Gyomi Versi Malaysia yang super duper cute! Comelnya Ya Allah, mohon gua pun mampu jadi comel macam neh :p

Shikin cakap, Gwiyomi neh, kalau yang comel comel je buat baru nampak comel, kalau yang tak comel buat, nampak gedik je nanti. Amboi. Jangan sampai gua pun buat video Gwiyomi neh nanti, hihik.


Neh pulak, gambar paling ayu serta comel yang aku ada setakat neh, miahahha. Syu candid masa angin kuat kat Pelabuhan Tanjung Pelepas hari tue, masa angin kuat, terbang tudung kiteeee :p

Thanks for reading this entry!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...