Sabtu, 20 April 2013

Glamorous Night : Sutra '13

Assalamualaikum~

Semalam, 19 April 2013, gua and the geng attended our college's dinner, Sutra nama event nya. By the way kitorang dok Kolej Rahman Putra (KRP) selama 3 tahun berturut turut sejak masuk UTM neh. Aha. Kenapa kitorang suka dok KRP neh? Off course la sebab dekat dengan fakulti, mihmihmih. Hebat permainannya Nazmidah *tiru ayat Johan dalam Lawak Ke Der 2*

And ada artis jemputan, Ayu OIAM :D Dapat sponsor besar kot dari Aries Entertainment, pandai betul budak budak neh cari sponsor kan. Dato' tue siap janji nak sponsor tiap tiap tahun lagi Dinner Kolej kitorang, uuu~ Epic sungguh.

So tema malam tue, glamorous. Aha. gua memang favourite la glamour glamour neh *uweeekkkk*

So OOTN instead of OOTD :p


Tudung : Bought by my sister
Dress : Yaya's preloved (cost me RM20 for 2 dresesse, OMG)
Skirt : Birthday gift from the Buahan
Shoes : Bata (rasa macam kasut sekolah perasaannya walaupun wedges :p)
Avon oversize clutch : Won from a blog contest

Mihmihmih. Memang memang gua suka beli yang preloves kalau pakaian, sebab cantik and murah la kan :p

So the other pictures ;


Beronok ronok dengan aiskrim, sedap!


Sedang elok gua buat lawak kat Didi, yang aku bayangkan kalaulah aku jalan naik pentas, tiba tiba jatuh, then menang lucky draw pulak, mihmihmih, memang hebat permainannya.


Luar Dewan Sultan Iskandar, UTM :p

Aah, kita pakai eyeshadow warna kuning, miahaha.

Memikirkan nasib diri sendri tak menang lucky draw Ipad.

Neh baru betul betul lighting cantik, wakakka.

Maapla kita perasan ayu + cute :p

No meja kitorang :D
Yela yela, kita saja je letak 1 bundle gambr kita dulu, yela yela kita letak gambar orang lain lak :D

Tadaaa~ kawan kawan kita yang comel cute cantik vogue the vass semua :D


Neh la Didi, rum8  kesayangan kita~ Apa yang buat kita terharu sampai rasa nak mengalirkan air matanya pun adoi, bila rum8 kita yang selama 3 tahun neh, mintak nak ambik gambar berdua dengan kita~ Uuu, first time tue~ Biasa kita je terhegeh hegeh nak bergambar dengan belia, mihmihmih.


Okay neh Lili, yang Aiman cakap paling cute malam tue. Okayla okayla. Next. Wakakaka.


Neh Siti Nasirah Nabilah Nasibah Syakirah Bernas. Hehehhehee.


Neh Syu, orang kata suara dia macam budak, dalam frasa ayat yang betul, ialah Syu neh comel :p


Shikin yang nampak macam kena paksa dan secara tak relanya ambik gambar. Apapun, awok tetap cute, hihik <3


Yaya yang cakap tak rela, tapi ekspresi muka menggambarkan segala galanya, ehek. Happy je Ya.


Dan Husna yang baru start single balik. Sesape nak kenal, bolehlah apply, mihmihmih.


Sesi photoshoot macam biasa.

Happy macam dah habis Degree je. :3

Gwiyomi :p


Ha pernah ke pergi dinner diorang bagi Roller Coster caneh jadik door gift? Sempoi! Takdelah membazir kan, bagi perhiasan ke apa ke kan. Kurang kurang kenyang la makan door gift neh :3


Makanan takdela banyak sangat, adalah ayam masak merah, daging gulai, acar, kuah apa entah, buah buahan, kuih muih and air 4 jenis yang semua gua tak minum pada asalnya. And owh, air mineral 1 botol besar.


Mungkin ada sesuatu yang lucu berlaku masa neh, tapi tak inga, mihmihmih.






And that's how our Sutra was! It was fun, because;

It's not what you do that makes good memories, but it's who you are with.


Thanks for reading this entry!

1 ulasan:

  1. alolo comelnye =D

    myra pun suke je bj prelove =)

    murah and cantik.

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...