Jumaat, 15 Mac 2013

Komando Malaysia Mulakan Gerakan Di Filipina.

Assalamualaikum :)



Ihik. Kite tetiba rasa nak buat entri neh sebab kite tetiba rasa Komando Malaysia, especially the well trained Komando VAT 69 adalah sangat cool.

Gempar, seluruh filipina hari ni gempar apabila seorang budak menunjukan wang syiling 50sen yang baru milik Malaysia yang diberikan kepadanya dihadapan rumah Kiram oleh seorang lelaki yang menaiki sebuah kereta berwarna hitam dan mengambil gambar rumah Kiram dari Jarak Dekat.

Maksundya apa kawan kawan?

Komando Malaysia dah smpai depan rumah Kiram tue..diorang nk bagitau yang diorang dah ada dekat sana, dia bagi duit Malaysia dekat budak tu.

Nampak tak gaya ala ala FBI sudah Komando Malaysia kita? *Mood bangga membuak buak*



Aha.

Hai abang abang Komando VAT 69, anda semua sangat cool *sambil buat peace kat pipi*

Thanks for reading this entry!

Sources : sumber 1 , Sumber 2

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...