Rabu, 6 Februari 2013

Yellow as the New Black.

Assalamualaikum~ Pakcik Makcik dah mencekik ke belum~

Amboih senang hati sangat!

Aha. Hari neh aktiviti menghantar specimen Che ke Hospital Kota Bharu. So pilih punya pilih, pakai la peplum yang Che belikan hari tue, macam mustard yellow cenggitu warna dia :p



Tadaaaa, yang purple kakak gua punya la kan, gua memang sejak kebelakangan neh asik suka warna ton ton kuning je, especially warna mustard yellow neh. Why??

Annndd semalam kakak gua belikan tudung baru untuk gua uols, of course la kena pakai hari neh on the spot on the dot. Aha. Annnnnnd warna kuning jugak :p Cantik betul kuning ala ala kuning cair neh, ala ala siria tapi macam shawl, kain chiffon.


Aha. My 3 set Aegyo (means Acting Cute in Korean Language) :p

By the way, that's my kakak and yang kat tengah tue anak saudara gua, dah 19 tahun dah, anak dara sunti dah, gua pun dah tua dah -_-

So I searched, jumpa la tutorial tudung kat bawah neh, rupa rupanya tudung yang gua pakai tersebut adalah Double Layer Half Moon shawl, cenggitu~ Tapi cantik! Sangat puas hati pakai, and 1 more thing, gua beli kat Istanbul Fashion Kota Bahru je pun, bukan dekat Anggun Zara pun, saja gua nak letak tutorial neh, sebab memang aku pakai macam tue pun tadi, miahaha.

Sumber : Anggun Zara
Nasib baik kuning agak sesuai dengan gua. Korang cane?

Thanks for reading this entry!

1 ulasan:

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...