Sabtu, 16 Februari 2013

The Green Crop

Assalamualaikum~

Gua memang ratu, tau? Ratu crop baju, miahaha. Entah kenapa gua suka sangat potong baju ke, dress ke, yang sedia ada *yang dah lama pakai* jadi sesuatu yang lain. Macam kat Entri neh , Ini , dan juga Ini . Sampai 3 entri gua buat untuk tunjukkan nasib baju baju tersebut *evil laugh*

And I did it again. Gua *ekcelli Mak Limah* crop dress jadik skirt, hikhik.

Sebelum crop, ianya adalah sebijik skirt. *eh sebijik ke?*


Harap maaaf, gambar neh gambar masa first year, innocent ag mukanye pun addoi, *ke tak? :p*

So selepas crop,


Dahhh jadi maxi skirt yang boleh dipakai dengan banyak banyak pilihan baju, hikhik. Kalau pakai dress je kan boleh tukar cardigan or jacket or blazer je kan, and sedia maklum lah kalau pakai blazer, jacket bagai tue, nampak mature sikit la nampaknya. Pakai caneh nampak sempoi sikit :D

Mungkin tak nampak nau pun beza dia, aha. Yang penting korang tau gua crop a maxi dress into a maxi skirt :D



Be inspired  *to crop your wardrobe* guys!

Thanks for reading this entry!

P/s : Ekcelli gua baru mintak Mak Limah potong 2 pasang lagi dress gua jadik skirt, hikhik, Mohon tunggu tau!

1 ulasan:

  1. bagus jugak idea ni kan...selalunya dress lama saya let go dekat anak buah je

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...