Khamis, 7 Februari 2013

Out of Blue.

Assalamualaikum :D

Dah tinggal 3 hari lagi sebelum balik kolej. Of course la rasa sebak sebak sikit di dada kan, almost 3 weeks dok rumah goyang kaki buncitkan perut sambil bergelak ketawa dengan family. So aku pun buat keputusan nak ikuttt je kakak aku pergi mana mana, even kakak aku nak pergi HUSM Kubang Kerian je pun, nak ambik barang, aha. *alasan tak munasabaha*

Eh secara tak semena mena pun kitorang pilih tema sama, biru uols :p 

Would you believe me if I say that the shawl that I wore in the picture above cost me *it was paid by my sister, hikhik* RM10? Yeapp girls, RM10. Boleh pakai belakang depan shawl neh, and it is a chiffon shawl, sebab dia combine sebelah warna biru terang, sebelah warna biru muda, jimat cost kot, boleh pakai 2 gaya :p

Berlatar belakangkan dalam kereta as well as kawasan parking staff HUSM Kubang Kerian bahagian belakang yang jauh -_-

Thanks for reading this entry!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...