Rabu, 13 Februari 2013

Boroi Yang Sweet :D

Assalamualaikum~

Hikhik. Hormon gatal dah keluar dah. Jadik tanak intro banyak banyak, tengok sini,

Sumber
Nah gua copy paste sekali ayat ayat beliau,

" Tahukah anda hampir 92% lelaki yg berkahwin akan boroi dlm 2 tahun perkahwinan. Malas statistik penceraian juga melaporkan hampir 89% kes penceraian berlaki kpd suami yg six pax dan masih tampan.

Berbanding kadar penceraian yg melibatkan suami boroi hanya sekadar 19% kes penceraian, namun itulah hakikatnya. Beruntunglah kepd mereka yg mempunyai suami boroi. dan menurut kajian lagi, lelaki boroi lebih penyayang dan berfikiran jauh. Sesungguhnya buncit itu seksi......boroi itu indah hahaha
 "

Sesungguhnya gua memang setuju la buncit tue sexy, gua pun personally prefer lelaki yang ada fat muscle, maksudnya yang berisi berisi, yang chubby chubby, yang ada lemak lebih lebih sikit kat perut beliau, hikhik gatai noh anak dara neh!

Tapi tapi tapi, bukan semua lelaki boroi neh setia sangattt. Ada jek yang playboy, sebab mulut manis kan, sedap rasa je nak tinggal awek sedia ada untuk perempuan lain yang lebih putih. Mentangla gua neh itam. *eh*


Psst, if you know what I mean :p

Thanks for reading this entry!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...