Selasa, 5 Februari 2013

Balik Ke Pangkuan Blogspot.

Assalamualaikum :)

Well lama tak update blog sebab cuti semester kan, maklumlah kalau kat kolej guna P1Max, kat rumah guna Yes je, mana boleh online 24 jam der. 

Well, hari tue gua guna domain kejap kan? Ala gua guna yang free je *nanti nak renew baru start bayar* yang Asiahost tue, yang dot my tue~

Tapi tapi tapi, entah apa salah gua, readers blog jatuh merudum, apatah lagi unique visitors, Kat Nuffnang sana nuh, takde income langsung watdehek.

So gua dengan rendah dirinya, berbalik guna blogspot balik, biarlah orang kata apa pun, gua rasa mungkin blogspot lagi sesuai untuk gua. & the good news is, Nuffnang terus bagi 2 BE baru, oooo yeah!


Aku tak kata domain tue tak bagus, orang lain guna okay sejahtera aman sentosa je hidup diorang. Gua je la yang rasa terganggu sebab income tak masuk beb, cane gua nak kahwin? Aha tak mengena langsung.

Owh by the way, mohon klik klik tau iklan Nuffnang tersebut, mekaseh!

Thanks for reading this entry!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...