Khamis, 24 Januari 2013

Black & White & Peplum.

Assalamualaikum.

Tadaaa my first Peplum :DD yang actually was borrowed from my sister sebab macam takde baju yang bersesuaian nak pergi jumpa mak mertua pergi tengok baby. Tak nak pakai baju kurung sebab tak glamour uolls, aha. Bajet retiss kan nak glamour glamour. So sebab tue lah end up pakai borrowed Peplum as well as borrowed skirt and not to forget borrowed Bawal worn as shawl. Miahaha. Untung Jemah jadik adik bongsu :p


Tak cukup 1, gua letak 2 keping gambar full gua punya outfit for that day :p


Close up muka, mekap jadi asbab muka gua bajet bajet flawless dengan eyeliner jatuh kat pipi tetap rasa comel sampai kena buat entry :DD

Actually, gua pergi melawat baby Umar Mujahid yang baru umur sebulan, comel sangat tapi agak garang la kan, pegang tangan sikit pun dah marah :p



Tadaaa Umar Mujahid :) Gambar curik dari FB Ibu dia sebab masa pergi melawat rasa macam tak berani nak pegang, boo Suzie boo.

Then dah on the way balik dari melawat Baby Umar, singgah la makan nasik kukus kat Zaeman Nasi Kukus kat Kota Bharu. Macam dah kecik sikit ayam dia, & sekarang ada telur lak ek? Kecikkan saiz ayam sebab nak tambah telur? Baik kekalkan saiz ayam & tak yah tambah telur :DD


Tehee. Nak kahwin lak rasa bila tengok baby neh. Ohoi.

Thanks for reading this entry!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...