Khamis, 24 Januari 2013

A Little Bit of Leopard Print.

Assalamualaikum.

Well setelah beberapa hari dok paksa paksa kakak gua bawak gua hangout,maka tercapai jugaklah hasrat gua, hikhik. Bukan ada apa pun nak keluar, pergi KB Mall jugak, bukan ada apa pun. Duniawi sungguh kemahuan gua neh :p

 Ah hari neh rasa nak pakai sesuatu yang ada leopard print la, macam in je kan leopard print. Ke tak? Tapi tapi tapi gua takdelah berani sangat kan, so pakai la jacket dengan detail leopard print kat sleeves as well as pockets. Tadaaa match dengan white dress and black skinny & tudung bawal worn as shawl warna orange :DD


Gegar tak gegar, nak tangkap gambar bair bajet retiss oi. Aha.


Ini kakak titeww yang baru bergelar Puan 8 bulan yang lepas. Mohon cepat sikit bagi gua anak saudara :p


Che cakap gua nampak matang sikit and kakak gua nampak macam adik. Okay la mana mana pun asalkan Che still cakap anak dia cantik. Mohon jangan muntah ye, Che memang suka puji anak anak dia. Beliau cakap, anak dia, sakit sakit dia beranakkan, takkan la tak cantik. Memang mak gua orang paling bija atas muka bumi neh :DD 


Macam biasa la I'll have my new favorite drink, Cup Bon kan, Premium Coffee Tiramisu Bon :D Ala kalau gua minum Cool Blog ke, TBlogger ke, gua tetap akan mintak flavour Premium Coffee punya. Dah minum mula sakit kepala nak mintak Didi tarikkan rambut la. As a matter of fact, kakak gua cakap orang Johor memang pandai tarik rambut untuk hilangkan sakit kepala neh, so lucky me ada roommate orang Johor :DD


Annd kakak titeww belikan titeww shawl and contact lens :p

Thanks for reading this entry!

2 ulasan:

  1. Wehh kakak kau muka mcm Tiz Zaqyah pulak... sincerely, your dear classmate. ;)

    BalasPadam
  2. uiii tinggi nye heels awak. hihi

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...