Isnin, 24 Disember 2012

Down With Professional Practice III!

Assalamualaikum *nada nyanyi macam dalam maharaja lawak*

Gua senang hati hari neh sebab 1 presentation lagi dah settle, iaitu presentation Professional Practice III, wuhuuu!

Nasib baik la tiada yang kena stop masa present as well as tiada jugak assignment yang kena koyak. Tett. Apa kau ingat UTM neh lenient sangat ke? Scary adik adik oi. Tapi kalau nak berjaya, memang banyak la kena korbannya pun, terutama sekali pengorbanan mental dan emosi serta air mata. Aha.

So, I present to you model model presentation Professional Practice III *mohon tepuk sekuat hati*


Ini of course la aku, model wajib blog sendiri :p


Husna~


Elna~~


Teheee comelnya! *mohon lempang gua laju laju*

So tinggal 1 lagi presentation untuk semester ini iaitu Viva untuk PSM I, do wish me luck people!

Then, macam rancang nak gi Seoul Garden la :p

Thanks for reading this entry!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...