Jumaat, 23 November 2012

Hari Jumaat & Baju Kurung

Assalamualaikum :)

Buat pengetahuan ramai, aku memang jaaaaaaaaaaaaaaarang sangat pakai baju kurung. Bukan sebab apa, aku pun tak tau sebab apa, miahahaa.

Tapi, bila seseorang mesej aku semalam cakap caneh :

" awak jaga diri elok elok, jaga aurat, solat jangan tinggal, dengar cakap che & abah. jangan sentetip sangat kalau ada orang usik usik awak y dah besar tue "

secara tak semena mena rasa nak jadi macam perempuan sejati, hikhik.

Terus pergi ambik baju kurung iron. Walaupon baru iron pagi tadi, hikhik.

Neh tak nampak kaki -_-
Neh tak nampak kepala -_-
Perfect! :p
Macam best pulak bila pakai baju kurung bila lama tak pakai neh. Bila dah pakai overall putih caneh tetiba rasa kepala aku neh besar, haha. Ke memang kepala aku besar?

Annndd rasa macam princess pun ada, hikhik.


Semoga pada tarikh 9 Muharam neh memberikan aku lebih kekuatan untuk berubah ke jalan Allah, amin :)

Thanks for reading this entry!

1 ulasan:

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...