Isnin, 22 Oktober 2012

Shea Rasol Inspired Style Shot

Assalamualaikum :)

As usual, kalau hari Isnin kan, formal wear bebeh! Haha, rasa macam berkerjaya pelikk je bila tiba hari Isnin neh. So untuk hari neh, aku inspire from Shea Rasol, tepuk tepuk tepuk! Haha, aku tak tau kenapa aku suka sangat dengan gaya dia, selalu nak ikut je style dia neh.

Style that I adopt *is it the right word? :p* today is~ *drum roll please*

Shea Rasol Blog
So I came out looking like this!


Okayyy, part yang sama hanyalah sebab baju aku pun fishtail, tehee. & guess what, I only cut a few inches of the original dress, so it turned out well I guess? Haha, okay la mirip mirip la kan macam yang Shea Rasol pakai kat atas sana :p

Annnnd the blazer, cantik kan warna dia? I bought it at Azra Studio, actually dia bukak booth masa Pesta Konvo UTM beberapa hari yang lepas, haha, so I bought this fabulous V Neck Jacket at the price of RM35 onlyyy (totally sebab tengah sale kan, harga asal RM39), OMG OMG OMG! Kedai dia ada kat Skudai Parade, IT Plaza, mohon pergi sekarang.
Interesting right? :D

Annnnnnnnnnnnd kalau perasan la kan, hari neh aku pakai spekkk -_- sebab sakit mata tak hilang lagi, nak pakai lense pun sampai menangis nangis keluar air mata dara :p




Aha. Ada beza tak pakai spek dengan tak pakai spek? Mmmm, mohon komen pakai spek ke tak pakai spek yang lagi comel :p

Thanks for reading this entry, dadaa!

6 ulasan:

  1. mestilah yang tak pakai spekkkk comelssss. hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok, makin ngengada tanak pakai spek la nmpaknye~ :p

      Padam
  2. cantikkk! sukaa gila blazer tu!
    and yeayy, creative sgt u utk potong baju tu kan? that's what i would do if nak dpt effect cmtu gak.. :D

    xx
    Shea

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeayyy, THE SHEA commentend on my entry, yeay! Annnd thank you!

      Padam
  3. Cuma dlam gambar nie nmpak cam gelap skt ek bwah mata tue . Anyway aten rasaa , kalau xpakai spec comel lagey ^^,

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...