Jumaat, 5 Oktober 2012

Penat Semacam Je Bila Dah Final Year Neh.

Assalamualaikum :)

Sebenarnya takde motif pun nak update entri hari neh tapi update jugak la :p

Well this coming Monday kena antar tajuk dengan objektif tesis. Walaupun la tajuk dengan objektif je, ambik masa sampai 4 minggu kot nak setelkan -___- Ingat senang nak cari tajuk tesis neh adik adik semua. Bagi 5 tajuk pun belum tentu ada yang lepas dengan supervisor.

Alhamdulillah tadi dapat jugak sign supervisor untuk approved tajuk dengan objectives, Alhamdulillah.

gembira sikit :p
Sepatutnya aku kena keluar gi makan ikan bakar dengan Ikha, tapi penatnya nak setelkan hal hal thesis neh, so I'd to cancel it -____- Waaa nak makan ikan bakar -_____-


Disebabkan masa jalan jalan tadi tetiba rasa tempat yang kitorang tengah lalu tuh cantik je pemandangan dia, snap la dulu :P

Terima kasih sudi baca entri macam neh :p

Till then, dadaa!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...