Khamis, 6 September 2012

The Last Day.

Assalamualaikum.

Hari neh hari terakhir kitorang intern -_- Tetibe rasa sedih sebak pulak kan, selama neh rasa nak balik JB laju laju je. Rasa macam tak percaya pun ada yang kitorang dah nak habis intern 3 bulan kat sini. 

So, dengan penuh keberaniannya, Shikin pergi mintak kebenaran dengan bos kitorang untuk keluar lunch jauh sikit & mintak nak masuk lambat sikit :p

So kitorang pergi Billion :p

mula mula pabli ada,
then kena culik dengan encik bf dia,
the boys 1 kereta,
tak paham nape Lini neh malu sangat lau orang nak amik gambar :p
comel kan saya hari neh?
makan free kita :p
Neh cermin yang tak cool ok :p
Gathering raya kat FBO (atas Billion)
The girls 1 kereta
tuan punya kamera :p
Mm, bila la pulak ada jodoh nak jumpa adik adik praktikal neh kan, belajar jauh jauh semua. Hopefully, semua berjalan lancar dan semua dapat Grad dengan jayanya :))

Takleh tulis da, sedih *alasan*

Till then, dadaa!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...