Selasa, 11 September 2012

Ridiculously Photogenic Clique.

Assalamualaikum!

Hari neh kitorang berlapan (Aku, Didi, Shikin, Syue, Lili, Husna, Erna, Nas) pergi Seoul Garden :p
Cuti 3 bulan lepas dok meroyan nak makan kat Seoul Garden sangat kan, so hari neh la kitorang melunaskan janji sumpah setia tuh.

So apa lagi, gambar gambar gambar :p

Shikin yang bizi
Aku dengan Bugsy memang ada bau bau bacang cenggitu :p
Bukan aku yang besar ok, Nas yang kecik ;p
Pasangan rum8 (Husna & Lili) paling comel abad ini selepas aku & Didi :p
Mmmm :p
Nas, Shikin, Syue, Erna, Husna, Lili comel :p
Aku pun tak tau kenapa Lili happy sangat, aha.
Garlic Chicken Grilled
Nampak comel kan? Memang comel sebenarnya :p
Nanti aku nak jadi macam Didi, insyaAllah :)
Awkward rum8 couple :p
Ahhh cuta :p
The aesthetic of Seoul Garden :D
Memang kitorang sengaja amik makanan bebanyak, bayar mahal kot!
Kawan aku dunia akhirat, Didi :D
Awkward rum8 couple no 2 :p
bizi attend rum8 dia :p
:p
Lili paksa aku letak gambar dia dengan banyak sekali :p
Jagung tak sedap!

Nas comel :p
Aha comel!

Aha! Kenapa aku beli 2 pasang baju yang sama tapi warna lain kat Sutera Mall tadi?

Sebab aku nak belikan kakak aku yan comel sebijik baju *eh sebijik ke penjodoh bilangannya?*, tapi aku jumpa baju neh je yang cantik. So Erna Aniza Maya cikebom cikebomnya pon adoi bagi cadangan, beli je la baju yang sama tapi warna lain.

Aha! Sounded brilliant! Aku pun terus memesej kakanda aku yang kat Kelantan sana nuh & beliau setuju & tadaaaa ada 2 bijik baju sama :p Aku memang nak cari baju yang ala ala kimono mini neh :p & btw, RM50 je pun untuk 2 pieces, berbaloi baloi!

& that's how I got all the ridiculously taken pictures!

Till then, dadaa~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...