Rabu, 5 September 2012

Outing Terakhir.

Assalamualaikum!

Well, Jumaat neh bersamaan 7 September 2012, aku dah kena balik Johor -_- Tetibe sedih lak kan nak kena balik Johor, selama neh tak sabar nak balik Johor. Memang memang manusia neh tak tahu bersyukur. Tak reti nak menghargai peluang dalam masa yang tepat. Eceh, berfalsampah! ;p

Sebab hari tuh dah pergi makan Chim Chum sampai rasa tak nak makan dah steamboat & grill untuk 4 tahun akan datang, so kali neh, sebelum kena balik Johor, aku pun mengajak la kakak aku meronggeng ke KB Mall, tehee. Nak meronggeng katne lagi kan.

I considered it as my last outing with my sister for this semester break. Tapi tak tau la esok esok cane :p
So here it is :p

Aku yang sentiasa bajet comel :p
Kakak aku yang comel (bodek semata mata) :p
Kakak aku cakap muka kitorang ala ala sama lepas mekap :p
Tak habis habis dengan Choco Top la kalau meronggeng dengan kakak aku :p
Amboi blink blik blik :P
Encik Takoyaki :p
Aku pun tak pernah makan takoyaki neh, tak pernah pun teringin nak makan. Gambar yang kat atas neh, chicken & cheese punya takoyaki. Aku rasa macam makanan Jepun neh, sebab bunyi ala ala dorayaki je :p
Lebih baik aku pergi makan bebola ikan ke, bebola udang ke, bebola ketam ke, kan? 

& aku, rasa tak nak balik Johor lagi -_-

Till then, bye!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...