Sabtu, 8 September 2012

Final Year First Degree.

Assalamualaikum!

Uish best betol balik awal kat kolej neh, laju gegiler wi fi sampai rasa nak tarik tarik rambut sebab tak percaya boleh online guna wifi UTM~

Akhirnya dah final year of my first degree kat UTM neh. Macam kejap je pejam celik pejam celik makan pergi Seoul Garden main boling karok, dah masuk final year. Perasaan tak berdebar debar pun. Dulu je berdebar debar sebab takut kena tendang :p

Tapi memang aku tak puas hati part yuran semester neh. Entah sebab apa entah mahal sangat yuran semester neh,

Click untuk rasa lebih bizi body :p

Aku pun tak tau apa yang mahal sangat, patut la duit PTPTN masuk tak cukup 5 ratus hengget. Banyak kot tolak 5 ratus hengget, boleh buat makan berapa bulan tuh.

Jadi bagi adik adik yang rasa nak masuk UTM, memang bagus sebab UTM memang universiti yang ada dasar sendiri, Robocon selalu menang, course engineering pun hebat la kalau grad kat UTM, tapi yuran dia memang mahal adik adik oiii.

Baik UiTM, yuran 5 ratus hengget je pun. Kalau 1 semester dapat RM3500, tinggal 3000 lagi kot untuk diri sendiri. Tak ke banyak tuh daripada tinggal 500 hengget je untuk 1 sem?? Acano nak hidup sem neh ha, eden tak pikir lagi neh ha.

Otei, dah penat membebel dengan jari jemari neh.

Till then, dadaa!

3 ulasan:

  1. dah banyak dah duit habis kat utm tu. haha yuran mak aiii. tiap sem makin mahal. hahadoi.

    BalasPadam
  2. hehe. sangt mhl kot. tu la. uitm 500 hinggit je. hehehe

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...