Isnin, 27 Ogos 2012

Spontaneous Monday : I Want To Grow Old With You.

Assalamualaikum.


Seseiapa yang tak rasa apa apa lepas tengok image neh, memang sangat tak berhati perut. Orang muda bercinta memang aku tak heran langsung sebab pengaruh nafsu semata mata, sebab cantik la, handsome la, kaya la, bagai bagai la.

Kalau orang tua bercinta, sweeeeeeeeeeeeeeet sangat! Nak nak kalau mat salleh kan, orang Perancis ke, memang romantik kan. Tua tua pun still boleh jalan pegang tangan semua, sweeeeeeeeeeeeetnya!

To AFT, please, I wanna grow old with you :")

Till then, dadaa!

6 ulasan:

  1. memg sweet sgtkn bila tgk couple yg even dh tua tp still jalan berpegangan tgn.. ^^

    BalasPadam
  2. huu tngok picture tu teringat citer tuu..
    sedihhhh =(

    BalasPadam
  3. slmt hari raya ke 10 :D slmt bercinta sejati :)

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...