Isnin, 13 Ogos 2012

Bagi yang Belum Berhijab ...

Assalamualaikum.

Tadi sambil sambil scroll FB sendiri, jumpalah benda alah neh.


Bagi yang memang berhijab sejak kecik lagi *walaupon on & off pakai tudung masa kecik*, macam aku, hijab memang 1 kewajipan. Takbleh nak pergi bandar free hair camtu je, nanti nampak pelik. Lagi lagi hidup kat Kelantan, memang it's a common thing to wear hijup.

Tapi bila dah tua tua neh, barulah sedar diri, dunia dah akhir zaman pon. Entah sempatt ke tak la nak berhijrah sepenuhnye.

Entah ape aku membebel neh, ehehe. Yela, tengok Shila Amzah yang dengan niat pakai tudung sebab menghormati bulan Ramadhan akhirnye buat keputusan nak pakai tudung terus, Alhamdulillah :)

So korang, bila lagi ?

Till then, dadaa.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...