Khamis, 16 Ogos 2012

Tutorial Square Scarf/Shawl/Pashmina (Bergambar)

Assalamualaikum.

Lately aku check aku punya nuffnang keyword, banyak sangat keluar fashion hari raya la, baju raya la, tudung raya la, so aku pun macam terpanggil ah kan nak wat entri pasal tutorial tudung or shawl neh. Suka tak? Aha. 

Tapi tapi tapi, bukan aku punya tutorial la, sebab sejak sejak jadi trainee neh asik balik rumah rasa penat je kan,. takde masa la nak buat benda benda camtuh -_- Tapi untuk tak menghampakan orang orang yang menaikkan rating blog aku kat google nuh, aku pon berusahalah mengumpulkan tutorial tudung or shawl, yang bergambar. Dekat dekat raya neh mesti nak cepat kan, dah malas tunggu loading. Aha.

1. Plain Pashmina
Credit to ScarfSweetHoney

2. Pashmina Bercorak
Credit to ScarfSweetHoney

3. Satin Shawl
Credit to ScarfSweetHoney

4. Square Beads Scarf

Credit to ScarfSweetHoney

5. Square Pashmina

Credit to ScarfSweetHoney

6. Cotton Shawl

Credit to HappyLifeShoppe

7. Pashmina Silky
Credit to HappyLifeShoppe

8. Plain Pashmina
Credit to HappyLifeShoppe
Ha, aku tolong korang cari tutorial shawl dengan square scarf je, hehe. Hari raya kan nak melaram sepenuh hati, jadi bagi vogue sikit pakai style syle caneh, aha.

Harap dapat membantu!

Bye!





1 ulasan:

  1. Alhamdulillah smakin ramai yg bertudung skang.. cantik2 smua.. tp lebih sejuk mata memandang bila tgk yg labuh menutup bentuk bdn.. :)

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...