Sabtu, 14 April 2012

Story of my past : Aku dulu sempat jugak pakai mini dress & free hair.


Assalamualaikum dearies. ^^

Sume orang ade kan cerita cerita lampau yang memalukan. Aku pon ade jugak. Kalau takde tuh macam perfect sangat je hidup tuh kan, jadi untuk membuatkan aku macam manusia biasa, aku nak la cerita pasal cerita cerita melampau aku tuh.

Mungkin masa tuh tak matang lagi kan, so aku pon pakai je la ape yang aku suka. Che & Abah pon takde marah pon aku pakai mini dress and free hair dengan rambut ketak ketak gtuhh, hahaa. Lucu lak ase.

Cerite je mane best der cikebom cikebom sume, mesti nak tengok gambar kan? So shall we? (:

kakak aku pon pakai mini dress & free hair sekali, hehe





Muehehehehehehe, ok masa umur bawah 6 tahun je sume tuh, hahaa. Terjumpa balik gambar kanak kanak dulu, rasa comel lak, haha berat tul bakul neh.
  
Haah, 6 tahun kebawah memang comel lagi, meh kite tengok yang sekolah rendah punye.


Haah, aku leteeww yang pakai tudung tuh, yang hitam legam tuh, Ya Rabbi beza gile ngan tudung. Pakai lagi tudung puti sape suruh, ahhaa.


Ehey, neh dah masuk form 1 kot, haha masuk form 1 pon hitam lagi jugak. Haha.

That's about my past. At least sempat la pakai mini dress, free hair sume, rambut pon selalu curl, haha. Jadi sekarang dah tua tua neh, pakai je la tudung. Walaupon ade lagi sikit2 perasaan nak free hair, muahahhaa.

Done here, Dadaa!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...