Khamis, 8 Disember 2011

Sebab2 yang buat perempuan bukak tudung balik!

Assalamualaikum dearies.
Hhhppff!
Mecarut la konon2..Muhaha..
Sakit hati.
Ok.
Sebab orang tak nak pakai tudung ATAU bukak tudung.

  1. Mulut orang2 sok suci yang suka condemn.
  2. Sikap orang2 sok suci yang malukan diorang.
  3.  Sebab 1 & 2.

Kalau nak tegur takde cara nak tegur baik sikit ke??
Hape ingat kitorang neh takde hati perasaan ke??
Kitorang macam aku Free Hair je..Muhahahaa..
Takdela..

Please la guys..
Bukan diorang g bogel ponn..
Bukan pakai Baby T pn..
Bukan pakai mini skirt ponn..
Pejadah la yang ko nak hangin sangta dengan die derr...

& one more thing..
Kalau pakai tudung ponn perangai haram jadah ponn takderk guna jugak.
Sakit hati aku tau tak.

3 ulasan:

  1. betul kalau nak tegur biar lah dengan caranya, InsyaAllah kita mampu mengubahnya. bukan dengan menghina itu akan menjadi lebih buruk.

    BalasPadam
  2. Selendang Merah : Haah,betul sangat tue..

    Khairul : Proud to be one..Haha

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...