Khamis, 29 September 2011

Hari murah rezeki!

Assalamualaikum dearies sume..^^
Hari neh patut puasa untuk hari yang kesebelas but I choose not to..
& Sirad belanja makan kat Johny's..
Tak pernah pun makan kat situ tapi makanan dia sedap sangat..^^
Nak menangis sebab sedap sangat,hahaa..




Neh Thai BBQ chicken rice..

Sirad makn pineapple fried chicken..


& there's our iced cafe & cafe milkshake..
Agak2 murah la kat cni..
Standard makanan kat kopitiam..
& for sure aku akan pergi lagi kat Johny's neh!
Sebab customer service pun ok,murah,sedap..
Manager dia bley tanya aku,

"Makanan ok x?"

Aku jawab ok je la kan..
Tapi dalam hati geram je nak jawab,

"Ok, sedap sangat!!"

Hahhaa..

& I get myself some pieces of Dunkin Donuts..
Buat cover mengidam Big Apple's..





Then lepas tue dapat tau kelas Cost Studies cancell..
So Erna pun nak belanja kitorang makan sebab JPA kan dah masuk..
So kuar la lagi..^^\
Pergi Johny's lagi..
8 orang makan erna bayar dalam RM70.00++ macam tue la..
Mekaseh ye..



N owh!
The banana split!


Hahaa,& then ada waiter tue asik tengok Shikin je..
Rupa2nye,dia cakap 
Muka Shikin macam Aisywarya Tai kot!
Korang hade?Muahahahaa..


Rum8 Shikin, Syue lak,ade orang tanya either she's a korean or not..
Hahhaa..


Haisy sume kawan2 saya pun cantek..
Bukan sebab aku yang perasan2 nak cakap aku kawan dengan orang cantik but other people yang puji mereka..

Ok..
Last shot!





Pose macam nak memerut pun hado!
Muahahaa!
It had been a fun day, for us at least..

Gotta go!
Dadaa!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...