Jumaat, 30 September 2011

2 thumbs up Chef Wan!

Assalamualaikumn dearies sume..^^
Ape cerita best ri neh?
As usual kena hentam lagi masa client meeting..
Mmm..
Every week pun aku macam tak ready..
Tak tau macam mane nak ready..
My bad.

Ok!
Wedding Norman Hakim dengan Memey Suhaiza!
Actually masa mula2 tengok Memey punya resepsi wedding dress,




The crown seemed to be too big, the veil looked outdated.
It looks somehow seemed to be weird..
Something's lacking there.
Kata dress Vera Wang..
Macam mane neh?
Tak nampak eksklusif punnn..
Memey yang cantek tue pun nampak janggal lagi.
Kalau aku yang pakai ntah nampak amcam mane neh??

Ok,
Kalau nak baca komen Chef Wan plak,
Lagi best..
Sebab dia dah professional komen2 orang neh..
Hhehee..

Ok done here!
Dadaa!

4 ulasan:

  1. ha ah..dress memey pon xnmpak cam elegan sgt..nape xlabuhkan, misti lawa..

    BalasPadam
  2. Die nak wat stail bohemian..bohemian mmg pesen singkat depan mcm 2..tp mcm xsesuai je kn..

    BalasPadam
  3. Haha,ntah la kan..Blog yasmin pun xleh masuk neh..T__T

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...