Ahad, 7 November 2010

Have a Blast,Friend!

Aloha readers!
Entri kali neh is specially dedicated to a good friend of mine..
Hekhek..
Kesian jugak kat dia sebab baru je menginjak ke umur 19 tahun sedangkan kitorang sumer dah nak 20 dah..
Junior la kiranya Cik Siti Hajar neh..
Ekekeke..
Korang mesti xkenal kan sape la girl yang aku dok excited sangat neh kan..
Meh aku tunjuk meh..

Kawan2 kat KMPk..


Hah amik ko!
Teka la mne 1 Cik Siti Hajar 2..
kekekee..
Ok fine..
Aku letak la gambar dia sorang2..

Inilah orangnya..Manyak Tomei kann..Gambar di snap sebelum msk dewan exam final..

Sedikit sebanyak sal kitorang..
Aku kenal Cik Minah tersebut masa Semester 2 kat KMPk..
Dia kawan Cik Zati..
Cik Zati lak kawan Fatma..
Fatma lak classmate aku (F2T10a)..
Kitorang knal bila aku meng'join'kan diri main basketball dgn diorang..
2pun sebab Fatma yg heret..
Si Fatma neh memang kaki sukan la..
Sumer sukan dia bedal..
Hakhak,..

From that moment onwards,we are friend..
A good 1..
=)

Agak missing them la..
Sebab they are Masters of Jokes!
Lau tensen2 dulu..
Mesti aku g lepak bilik Cik Zati sebab I know the all will be there..
Main game la..Tgk movie la..
Hehehe..
Zaman muda2..

Sekarang semua berpecah kowt!
Cik Zati & Cik Siti Hajar,both got UPM..
Dengan Ummu sekali..
Aku sorang je kat UTM..
Uhuhuhu..

Orait..
Sekarang..
Aku nak wish kat Cik Siti Hajar neh..
A very happy birthday babe..
May it'll be another year full of auspiciousness for you..
May Allah bless you forever & always..
Paling best..
Semoga kita bertemu & berpisah kerana Allah jugak..

Adoi..
Tibe2 lak ter'rindu zaman muda2 kat KMPk nuh..
Uhuhu..

Ok..
Done here..
Need to revise sumthing for this coming paper on Monday..
Wish me luck guys..
Daa..

2 ulasan:

  1. thanks alot gurls.. huhu.. teruja in ur blog... hahahaha...
    love u forever.. may we be friends d dunia dan akhirat.. amin...


    n good luck for ur exam..
    aja- aja fighting..
    hohoho..

    BalasPadam
  2. Hahaha..No big deal la..Nk bg hadiah xleh..Bg appreciation je la..Hekhek..

    BalasPadam

awak memang comel vogue the vass sebab sudi komen entry kitee, muach! <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...